Njerëzit me të gjatë e me të shkurtër në histori - OK KIDS - Kosova Sot
Njerëzit me të gjatë e me të shkurtër në histori

Njerëzit me të gjatë e me të shkurtër në histori

Njeriu me shtatin më të lartë ka qenë austriaku Frederik Vinkelmeir,që ka jetuar në shek.VII, transmeton “Kosova Sot Online”.

Ai ishte 2.78 m i gjatë.Gruaja më e gjatë e te gjitha kohrave ka qenë gjermania Mariane Ëehler me gjatesi 2.55 m.Njeriu me i shkurtër ka qene Xhin Vorenburgu me gjatesi 45 cm dhe konkurrentja e tij Halami Aqube Ton Sinai me gjatësi vetëm 38 cm.

(Kosova Sot)
 

9 orë e 50 minuta më parë
13/12/18