Edhe bimët pinë ujë - OK KIDS - Kosova Sot
Edhe bimët pinë ujë

Edhe bimët pinë ujë

Edhe bimët, sikurse ne, kanë nevojë për ujë, në mënyrë që të jetojnë. Edhe ti mund të shohësh sesi bimët ‘pinë’ ujë, me një eksperiment të thjeshtë. Uji depërton nëpërmes kërcellit të bimës, deri te gjethet dhe lulet e tij.

 

(Kosova Sot)

20 orë e 5 minuta më parë
14/12/18