Smoothie për fëmijë - OK KIDS - Kosova Sot
Smoothie për fëmijë

Smoothie për fëmijë

Çfarë ju duhet:
-fruta
-thikë
-blender
-qumësht
-kube akulli
-sheqer

Si ta bëni atë:

1.Merr nga llojet tuaj të preferuar e frutave. 2.Kërkoni ndihmën enjë të rrituri për ti prerë ato në kube.
3.Vendos të gjitha frutat në një blender.
4.Shto disa qumësht, kube akulli, dhe pak sheqer.
5.Kërko ndihmën e një të rrituri për përzierje Provojeni atë. Shto përbërësit deri sa ju mendoni se ajo shije të mirë.
6.Hidh gojëmjaltë në një gotë dhe argëtohu!

(Kosova Sot)

6 orë e 29 minuta më parë
16/12/18