Çka është minerali? - OK KIDS - Kosova Sot
Çka është minerali?

Çka është minerali?

Shumica e elementeve kimike reagojnë shumë lehtë kur bien në kontakt me elementet tjera, ashtu që është shumë vështirë që në natyrë të gjendet në formë të pastër, për këtë i gjejmë në forma të bashkë-dyzimeve me elementet tjera. Elementet e tilla kombinohen ndërmjet veti dhe formojnë mineralet. Deri më tani janë të njohura diku 3000 minerale,transmeton Kosova Sot Online.

(Kosova Sot)

7 orë e 28 minuta më parë
17/12/18