Pse breshkat dhe kërmijtë lëvizin në mënyrë të ngadaltë? - OK KIDS - Kosova Sot
Pse breshkat dhe kërmijtë lëvizin në mënyrë të ngadaltë?

Pse breshkat dhe kërmijtë lëvizin në mënyrë të ngadaltë?

Çdo kafshë ka nevojë të gjejë mënyrënnë një botë të plotë me rreziqe. Insektet fluturuese, shumica zogjë, dhe shumë lloje të tjera të kafshëve shmangin rrezikun duke lëvizur shpejt. Disa kafshë të tjera rrisin guaskat dhe fshihen brenda tyre, transmeto gazeta Kosova Sot Online.

Kafshët në përgjithësi kanë ose një guaskë të madhe ose shpejtësinë, por jo të dyjat. 

(Kosova Sot)

16 orë e 53 minuta më parë
16/12/18