Zogu magnetik - OK KIDS - Kosova Sot
Zogu magnetik

Zogu magnetik

Çfarë ju duhet:

laps

letër të kaltërt

gërshërë

ngjitës

markeri zi

letër të verdhë

letër ngjitëse për shënim

shirit magnetik

Si ta bësh atë:

Gjurmoni duart tuaja dhe një këmbë mbi letër blu. Preni gjurmimet.

Për krahë, ngjitni duart dhe gjurmoni në pjesën e prapme të formës së këmbës .Thembra juaj do të jetë kreu i shpendëve.

Vizatoji sytë me një marker të zi. Shto një sqep të bërë nga letër të verdhë.

Ngjit gjysmën e letrës ngjitëse për shënim nëqendër.

Vendos një rrip shirit magnetik në anën e pasme të rrinë të shpendëve tuaj dërguarin në frigorifer tuaj.

(Kosova Sot)

16 orë e 10 minuta më parë
14/12/18