- OK KIDS - Kosova Sot
A e keni ditur se?

A e keni ditur se?

-Një lakuriq i vogël ngjyrë kafeje mund të hajë deri në 1.000 mushkonja për një orë.

-Albatrosi është një zog i madh, i cili mundet të flejë gjatë fluturimit dhe të qëndrojë në ajër për muaj të tërë pa zbritur në tokë, transmeton gazeta Kosova Sot Online.

-Krokodili i Nilit nganjëherë han gurë – ata i ndihmojnë krokodilit që të qëndrojë në fund të lumit kur është duke e pritur prenë e tij. 

(Kosova Sot)

 

5 orë e 1 minuta më parë
23/02/19