- OK KIDS - Kosova Sot
Pse kafshët nuk kanë nevojë për letër higjienike?

Pse kafshët nuk kanë nevojë për letër higjienike?

Pavarësisht se kemi ADN shumë të ngjashme me majmunët, stili i jetesës ndryshon shumë,përcjell “Kosova Sot Online”.

 Ndodh që kafshëve nuk u pështiroset jashtëqitja e tyre dhe për këtë arsye e bëjnë në çdo vend pa asnjë problem.

Njeriu, duke qenë se jeton në komunitet, ka vendosur që këtë proces t’a kryejë në vetmi të plotë.

 

(Kosova Sot)

16 orë e 8 minuta më parë
17/02/19