A kishte ndonjëri nga kuajt brirë në ballë? - OK KIDS - Kosova Sot
A kishte ndonjëri nga kuajt brirë në ballë?

A kishte ndonjëri nga kuajt brirë në ballë?

Kah fundi i letrës suaj, ju sugjeroni që një kalë më një bri në ballë mund të simbolizojë një kafshë mitologjike

Ndërsa shumë njerëz të tjerë mahniten për atë se si shkenca e përshkruan një kafshë të tillë mitologjike.

Shkencëtarët nuk e dinë që ekziston ndonjë kalë me një bri të tillë, transmeton gazeta Kosova Sot Online.

Legjendat për këto kafshë me bri në ballë datojnë pas zbulimeve europiane të kthyer nga India dhe zbuluan Rinocerontët.

Apo legjendat mund të kenë filluar nga pikturat e artisteve të cilat shfaqesshin një pamje ku është një kafshë me bri në ballë.

Në disa nga keëto piktura, vetëm njëra nga këto tregon, ndërsa kafshët tjera duken pak sikur idetë tona për kalin me bri në ballë.

(Kosova Sot)

13 orë e 43 minuta më parë
16/01/19