Pse njerëzit janë alergjik ndaj gjërave? - OK KIDS - Kosova Sot
Pse njerëzit janë alergjik ndaj gjërave?

Pse njerëzit janë alergjik ndaj gjërave?

Alergjitë janë të ndryshme si p.sh polemi nga pemët, kafshët, gjërat e vjetra, etj, raporton gazeta Kosova  Sot Online.

Këto alergji bëjnë që njerëzit të kenë simptome të ndryshme si ,p.sh rrjedhje nga hundët, sytë e përlotur,kollitje, dhe akne të vogla.

Nëse ju jeni person  alergjik mund të keni një dhimbje në qafë. 

(Kosova Sot)

3 orë e 54 minuta më parë
22/01/19