- OK KIDS - Kosova Sot
Si mundë ti ngrehni rrezet e diellit

Si mundë ti ngrehni rrezet e diellit

Për ti ngreh rrezet e diellit  ju duhen vetëm këto gjëra:, raporton Gazeta Kosova Sot

Gërshërë

kartoni valëzuar

Letër me ngjyrë

Një shirit

Dhe një folie

Si mundë ta bëni këtë : Kartonin e preni  me gërshërë  në formë të diellit, pastaj letrat me ngjyrë ngjitni në karton pasi ta keni bërë këtë në njërin skaj të kartonit bëni një vrimë dhe vendoseni shiritin pas kësaj në shirit vendosni një copë të vogël folie sepse ajo i ngreh rrezet e diellit, pasi ta keni përfunduar dilni jashtë dhe provoni se si po funksionon.

(Kosova Sot)

12 orë e 17 minuta më parë
22/02/19