Sa banorë ka deti? - OK KIDS - Kosova Sot
Sa banorë ka deti?

Sa banorë ka deti?

Nuk dihet saktë. Por e dihet që, nё çdo litёr ujё tё sipёrfaqes sё detit ka mesatarisht rreth 10.000 gjallesa,nё 100 metra ka 3.000 dhe nё 5.000 metra ka mesatarisht 15 gjallesa.

Llogarite tani, sa banorë mund të ketë deti, transmeton Kosova Sot Online.

(Kosova Sot)

10 orë e 17 minuta më parë
20/01/19