A e dini kush e krijoi Disneyland-in? - OK KIDS - Kosova Sot
A e dini kush e krijoi Disneyland-in?

A e dini kush e krijoi Disneyland-in?

Disneyland është nje park argetimi, i krijuar nga Walt Disney dhe kompania e tij,përcjell Kosova Sot Online.

Aty ka shume lojra argetimi, luna park dhe kulla me nivele rreth perrallave klasike te Walt Disney. Disneyland-i vizitohet rreth 4800 here ne vit.

Ai vazhdon të mbetet vendi më i pëlqyer nga fëmijët.

(Kosova Sot)

5 orë e 40 minuta më parë
17/01/19