- OK KIDS - Kosova Sot
A e dini ku gjendet parku i xixëllonjave ?

A e dini ku gjendet parku i xixëllonjave ?

Parku tematik që gjendet në Vuhan të Kinës është shtëpi për rreth 10.000 xixëllonja që çdo natë e ndritin tërë parkun,raporton Gazeta kosova Sot Online

Xixëllonjat në park ndahen në pesë zona të veçanta - zonë për fluturim, zonë për mbikqyrje, zonë për mbikqyre në afërsi, zonë për kultivim dhe zonë për hulumtime shkencore. Secila zonë është për kategori të ndryshme të vizitorëve.

(Kosova Sot)

4 orë e 30 minuta më parë
19/02/19