Pse thyerjet e kockave mjekohen me pjesë argjendi ? - OK KIDS - Kosova Sot
Pse thyerjet e kockave mjekohen me pjesë argjendi ?

Pse thyerjet e kockave mjekohen me pjesë argjendi ?

Thyerjet e kockave të skeletit zakonisht kirurgu i mjekon dhe riparon me shufra,, gjilpëra e pllaka argjendi.

 Ai e përdorë këtë pasi që argjendi nuk reagon me organizmin.

Protezat nga argjendi qëndrojnë për një kohë të gjatë të pa dëmtuara.

(Kosova Sot)

 

5 orë e 16 minuta më parë
19/12/18