Si zhytet nëndetësja ? - OK KIDS - Kosova Sot
Si zhytet nëndetësja ?

Si zhytet nëndetësja ?

Nëndetësja zhytet kur rezervarët balancues mbushen me ujë. Rezervarët janë dhoma të zbrazëta në mes të mbështjellësit të brendshëm dhe të jashtëm të makinës.

Kur ndërmerret zhytja hapen ventilët dhe në dhoma hynë uji i detit. Për tu ngritur duhet që me pompa të hidhet uji jashtë nga dhomat balancuese. Më këtë bie pesha e nëndetëses dhe ngjitet më lartë.

(Kosova Sot)

23 orë e 13 minuta më parë
12/12/18