A i keni ditur këto fakte për Akrepat? - OK KIDS - Kosova Sot
A i keni ditur këto fakte për Akrepat?

A i keni ditur këto fakte për Akrepat?

Këta këmbë zgatur kanë bishtin e gjatë, i cili mbaron me një thumb që përmban helm,transmeton “Kosova Sot Online”.

 Me anë të thumbimit mbysin insekte dhe shtazë të tjera të imëta. Jetojnë nën gurë, drunj etj. dhe natën dalin kërkojnë ushqimin.

Disa lloje të akrepave, të cilët jetojnë në viset e nxehta, janë helmues dhe shumë të rrezikshme edhe për njeriun, siç janë p.sh. skorpionet.

(Kosova Sot)

13 orë e 55 minuta më parë
13/12/18