Sigurisht nuk e keni ditur - OK KIDS - Kosova Sot
Sigurisht nuk e keni ditur

Sigurisht nuk e keni ditur

·  Zëri që e dëgjoni derisa i kërcitni gishtat shkaktohet nga djegia e flluskave të azotit.

· Femrat i rrahin qerpikët gati sa dyfishi i meshkujve.

· Një rruaze të kuqe të gjakut (eritrociti) i duhen rreth 20 sekonda për të qarkulluar në tërë trupin, transmeton gazeta Kosova Sot Online.

· Çdo pikë gjaku në organizëm filtrohet nga vetë organizmi më shumë se 300 herë në ditë.

· Bebet lindin me mushkëri ngjyrë rozë, por atyre u errësohet ngjyra për shkak të thithjes së ajrit të ndotur.

· Mushkëria e djathtë është më e madhe sesa e majta! E majta është më e vogël për shkak të pranisë së zemrës.

· Flokët dhe thonjtë e njeriut vazhdojnë të rriten edhe pas vdekjes.

· Më shumë kalori digjni duke fjetur sesa duke e shikuar TV-në.

(Kosova Sot)

21 orë e 14 minuta më parë
17/12/18