Përse shtëpia ime gumëzhit gjatë natës? - OK KIDS - Kosova Sot
Përse shtëpia ime gumëzhit gjatë natës?

Përse shtëpia ime gumëzhit gjatë natës?

Bile as në Halloween,nuk ndodhë një gjë e tillë! Kur jashtë temperaturat bien, pjesët e drurit dhe pjesët e metalit, të cilat janë pjesë përbëërse e shtëpisë atakohen mes vete nga pak.

Pjesët metalike atakohen me shumë sesa ato prej druri, baskiat, ajri fryen furishëm që fërkohen për drunjëve, transmeton gazeta Kosova Sot Online.

Po ashtu, druri fërkohet për drurin tjetër.

E tërë ky fërkim mund të shkaktojë një sër zhurmë e zërash.

Natën, kur shtëpia është e freskët dhe në qetësi dhe të gjithë janë të qetë, ne mund të dëgjojmë shumë gumëzhitje.

(Kosova Sot)

11 orë e 30 minuta më parë
17/12/18