Sa peshon kulla e Ajfelit ? - OK KIDS - Kosova Sot
Sa peshon kulla e Ajfelit ?

Sa peshon kulla e Ajfelit ?

Kulla e Ajfelit është simboli i famshëm i kryeqytetit të francezëve, Parisit. Kulla është mbaruar më 1889 dhe është 300 metra e lartë.

E ndërtuar vetëm nga çeliku për atë kohë ishte konstruksion i së ardhmes. Për ndërtimin e saj janë përdorur më shumë se 7600 tonelata çelik.

(Kosova Sot)

9 orë e 51 minuta më parë
16/01/19