A e dini cila është kafsha më e shpejtë në planet? - OK KIDS - Kosova Sot 
A e dini cila është kafsha më e shpejtë në planet?

A e dini cila është kafsha më e shpejtë në planet?

Skifteri shtegtar është zogu më i shpejtë dhe në fakt është kafsha më e shpejtë në planet. Kur ai është duke bërë gjah, arrin deri në shpejtësinë mbi 322 km/hr. Ai arrin shpejtësi horizontale të lundrimit mbi det deri në 90 km/h,transmeton Kosova Sot Online.

 

 

 

(Kosova Sot)

23 orë e 53 minuta më parë
21/03/19