Fakte për ullirin që mund të mos i keni ditur

  • 15 mars 2019 - 15:42
Fakte për ullirin që mund të mos i keni ditur

Ullirit ishte një nga ushqimet më të rëndësishme dhe simbolet e Grqisë së lashtë, transmeton Kosova Sot Online.

Ullinjët nuk janë përdorur vetëm për qëllime të kuzhinës.

Vajzat i përdornin edhe për qëllime bukurie.

(Kosova Sot)