Reagim ndaj analistit Grapci

Reagim ndaj analistit Grapci
  • 31 mars 2019 - 12:02

I nderuar z.Grapci 

FSP-PTK eshte e vetmja organizat dhe te vetmit persona qe nga viti 2009 e kan kundershtuar kete kontrat . 

Ne vitin 2009 kur eshte punuar ne lidhjen e kesaj kontrate ne kemi qen ata qe ne te gjitha format e kemi kundershtuar ne te gjitha forma sindikale. 

Sa per infon tuaj sepse me siguri ne ate kohë ju keni qen ne gjum te rendomt rri naten e flej diten nuk ke pasut mundesi ti percjellesh aktivitetet tona. 

Zotri analist i vetquajtur po ti numroi disa fakte ne ate koh qe janë ndermarr,peticioni,shkresat te gjitha instuticioneve te kosoves secilit deputet dhe ambasadave me rendesi ne kosovë ,por askush nuk ka ndermarr asgje me siguri as ju ne ate koh nuk e keni dhen mendimin e juaj sepse me siguri qen ne gjum duke u rritur. 

Nga viti 2015 FSP-PTK ka organe te reja udheheqese nga kuvendi ,kryesija e gjer te Kryetari i Federates,si duket edhe nga kjo koh ju nuk i keni percjell aktivitet tona kunder shkatrrimit te telekomit vo vetem nga zmobile por nga shum e shum kontrata tjera . 

Sa per infon e juaj ne kemi dorzuar kontrata ne krimet ekonomike qe i kan shkaktuar deme Telekomit me qindra miliona euro kemi ftuar prokurin per hetime te detajuar dhe i kemi ofruar qdo istuticioni bashkpunim dhe informim rreth te gjitha ketyre kontratave. 

Per mos e zgjatur me shum po te heqim marakun e privatizimit se Telekomin nuk privatizohet dhe me privatizim te mbulohet krimi qe ka ndodh ne te vo vetem nga zmobile por edhe nga shum kontrata tjera por analiza jote si analist po me len te dyshoj apo me mir te them siq thuhet ne popull uij po e dergon me mulli te huaj por neve si Sindikat nuk na domtojn analizat e juaja jo profesjonale dhe aspak korrekte dhe te pa verteta 

P.S 

Te rekomandojm qe te flesh gjum naten dhe te zgjohesh heret ne mengjes qe te jesh i informuar 

Me respekt 

Lamih Balaj 

Kryetar i FSP-PTK,se