Sa e padrejtë!

Sa e padrejtë!
Sa e padrejtë!

Muhamet Kelmendi

  • 19 nëntor 2019 - 18:39

Luan Kosova dhe asnje flamur kombetar nuk perdoret ne Prishtine.

Perdoret flamuri pa asnje vlere dhe percaktim politik dhe juriidiko-kombetar. Ndegjohet hymni qe nuk dihet se cka perfaqeson.

Kjo eshte jo e drejte.

Nuk jam kunder yjeve dhe si muzike as kunder hymnit.

Por duhet ditur se keto po demetojne teresisht karakterin e Republikes dhe te kombit. Gradualiisht po lehen anash simbolet kombetsre shqiptare.

Kosova banohet mbi 90% nga shqiptaret dhe eshte shqiptare.

Republika e Kosoves nuk duhet te perfaqesohet neper festa vetem me  kete simbol, sepse nuk eshte reflektim i kombit dhe i popullit shumice ne Republiken tone. Kudo me keto simbole duhet te jene efhe ato kombetare te kombit shqiptar.

A nuk pi shihni se veprojne te tjerrt!

Populli i yne ka shenjat dhe simbolet e veta.

Ato duhet respektua ne jeten e shtetit dhe te cdo kremetimi.

Shqiptaret per flamurin kuq e zi u maltretuan, u vrane dhe u gjakosen me decenje e me shekuj te tere.

Tash na paraqitet nje simbol me yje dhe kombi i yne fillon te perdori neper festa private dhe shtetetore. E lene anash flamurin kombetar dhe shenjat tjera.

Kjo nuk shkon.

E di se do te thuhet se eshte flamur i shtetit?

Simbol i Republikes etj.?

Natyrisht se ashtu edhe po paraqitet.

Por, kurre nuk pa flamur kombetsr nuk duhet perdorur.

Lereni shtetin me ate simbol dhe hymn.

Ka zgjidhje dhe zgjudhje.

Simboli i shtetit dhe hymni i tij nuk percaktohen keshtu.

Populli nuk ka vendosur me REFERENDUM mbi simbolin e Republikes se Kosoves.

Mbi kete dele se ai simbol dhe ai hymen nuk perfaqesojne asgje dhe kurre nuk do te behen te kombit shqiptar.

Refuzoni me i perdorur vetem per vetem pa simbolet kombetare shqiptare.

Kujtoni se me cili  flamur dhe hymne  luftoje populli i yne nen ufheheqjen e UCK-se dhe me cilin simbol e dhane jeten me mijera heronje dhe deshmore te kombit.

Kete nuk duhet harruar kurre.

(Kosova Sot Online)