Mos qofsha, në lëkurën e Isa Mustafës!

Mos qofsha, në lëkurën e Isa Mustafës!
Mos qofsha, në lëkurën e Isa Mustafës!

Fadil Maloku

  • 17 janar 2020 - 21:33

1. Pozicionimi i ngurt i LDK-s, ku qëndrimet dhe veprime e saja publike është duke i ndërtuar ekskluzivisht sipas kutit të grupeve të interesave klanore, e jo interesave partiake e sidomos atyreve qytetare, e klasifikojnë ate si parti tipike socioncentriste!

2. Sepse, të jesh i orjentuar dhe i përqendruar si subjekt që e shquan vetën si bartëse e fanatike e shtendërtimit dhe institucionalizmit e në ndërkohë, të mbrosh interesa klanore dmth, të jesh e pa artikuluar, e pa kuptuar, madje edhe e pa sinqert ndaj elektoratit tëndë, nuk është bash fer!?

3. Pra, sociocentrizmi tipik i LDK-s, manifestohet edhe si ikje nga papërgjegjësia e këtyre grupeve ndaj liderit partiak, Z. Isa Mustafa.Thënê edhe më thjeshtë, Ldk-n e udhëhequr nga Isa Mustafa, po e karakterizon shumë grupocentrimi, lokalizmi, e sidomos tribalizmi social, gjë që atij i pamundëson vendimarrje ma efektive, më të shpejt, e dosido edhe ma karizmatike...

(Kosova Sot Online)