Çfarë gazi lotsjellës është përdorur në Kosovë dhe ia ka dhënë Shqipërisë?

Çfarë gazi lotsjellës është përdorur në Kosovë dhe ia ka dhënë Shqipërisë?
Çfarë gazi lotsjellës është përdorur në Kosovë dhe ia ka dhënë Shqipërisë?

Muhamet Kelmendi

  • 14 shkurt 2020 - 16:50

Thuhet se gazi lotesjelles i blere nga Policia e Kosoves ne Serbia eshte gaze i pakontrolluar dhe shume i demshem per shendetin e demonstrueseve dhe te popullit shqiptar e te ardhmes.

Policia e Kosoves duhet te japi llogari per gazin lotesjelles te perdorur ne Kosove dhe te huazuar ne Shqiperi per te perdorur kunder demonstratave.

Per nje kohe te gjate eshte perdorur kjo lende kunder demonstratave ne Kosove. Eshte perdorur ne rruge, neper nderrtesa dhe ne objektet e Kuvendit te Kosoves. Shume edhe u lenduan.

Nuk i dime perfundimet!

Ky gaze i rrezikshem lotesjelles eshte arme kimike.

Analizat mbi te nuk dihet a jane bere?

I takon Qeverise se Kosoves te intervenon dhe te zbardhi rastin e tille shume te demshem per ceshtjen shqiptare.

Kjo arme kimike iu ka huazuar, sipad Insajderit dhe TV ORA, nga Hashim Thaci, nepermjet Drejtorit te Policise se Kosoves dhe Drejtorit te Policise se Shqiperise, shtetit shqiptar ne vitin qe lame.

Ai eshte perdorur mendohet edhe ne Tirane?!

Thuhet se eshte gaz lotesjelles i perbere nga elemente e demshme kimike dhe si i tille i denueshem.

Ketej duhet te ipet llogari nga Qeveria e Kosoves. Asaj i takon shqyrtimi dhe llogaria. Ndersa, kompetentet jane te detyruar te japin llogari, pavaresisht nga pozitat e shtetit ne vend.

Shkrimet në këtë rubrikë nuk shprehin qëndrimet e gazetës "Kosova Sot Online"