Pabesitë që i pamë në Mynih të Gjermanisë?!

Pabesitë që i pamë në Mynih të Gjermanisë?!
Pabesitë që i pamë në Mynih të Gjermanisë?!

Skender Mulliqi

  • 16 shkurt 2020 - 19:17

 Eh, shikone logjikën e prishur.Sikur të ishte marrë prej librave ose të ishte bërë enkas ndonjë skenarë.

Gjithnjë e më shumë  po vijmë  të përfundimi se jemi të prirë për ndërskamca karshi njeri-

tjetrit, në momentet më delikate, në momentet kur mvaret fati i shtetit .Logjika

kapituluese për shtet, na bënë të ndihemi keq .Së kështu udhëheqim keq më shtetit

nuk është pritur?!Mos ti përmendim të gjitha ndodhitë e derisotme jo të mira.Të ndalemi të kjo e fundit.Presidenti takohet

më amerikanin Grenel dhe më Vuqiqin dhe firmosin dy marrveshje më Serbinë? Hashim Thaqi, ja gjuan ashtin Kurtit,

duke e pru para aktit të kryer!Kështu nuk vepron askush kur në pyetje është vendi.Presidenti Thaqi sikur

po tenton ti ndryshon rrjedhat historike  jo në favor të Kosovës?!

Si e ndien vetën presidenti, kur Kurti thotë së:"Zyrtarët që nënshkruan

marrëveshjet në Mynih nuk kishin autorizimin e qeverisë

.Së këndejmi, këta zyrtarë nuk kanë marrë autorizim nga Qeveria e re, as për të negociuar e

as për të nënshkruar marrëveshje. Për më tepër as teksti i marrëveshjes nuk është bërë i

njohur për publikun e për Qeverinë".

Si ka mundësi që njerëzit të sillën në këtë menyrë kaq perverse? Kosova dhe shqiptarët

shumë kan vuajtur nga regjimet e huaja,

 dhe nga regjimi komunist autokratik.  Këtë pabesi që pamë në Mynih të Gjermanisë

të shminkuara më marketing politik, janë më shumë së kretenizem.Kosovës dhe shqiptarëve kur është fati i kombit

në pyetje i duhet qendrim i njëzëshëm.

Kjo kleptomani  politike nuk është duke lënë asgjë nga shteti ?!Këso shfaqje teatrale më rezhi,

skenarë dhe aktorë të ndryshem,

mos e dhashtë Zoti më të shohim.

Jeta , shteti , dhe kombi duhet ruajtur si sytë e ballit?E kjo bëhët kur të gjithë e kryejmë punën tonë

ashtu si duhet...!

Shkrimet në këtë rubrikë nuk shprehin qëndrimet e gazetës "Kosova Sot Online"