Mbledhja e Kuvendit për rrëzimin e Qeverisë, tubim i theçafjës të Kosovës !

Mbledhja e Kuvendit për rrëzimin e Qeverisë, tubim  i theçafjës  të Kosovës !
Mbledhja e Kuvendit për rrëzimin e Qeverisë, tubim  i theçafjës  të Kosovës !

Skender Mulliqi

  • 24 mars 2020 - 13:27

Rrëzimin e Qeverisë , e dëshirojnë të gjithë  ata  të cilët e ropën Kosovën.Së nuk  dojnë më  ju dalë në shesh malverzimet të cilat i kan bërë për 20 vite .

  Qeveria qe e drejton ,Albin Kurti për ta është  bërë rreziku

 me i madh. Për ata janë ngritur serish si korbat ,  për të rrëzuar Kurtin nga pushteti.  Më qenë ai vezë , e kishin përplasur fortë për muri.Këtij orkestrimi

 në këtë marshim në kohë kolere, ju kan  bashkangjitur moti  disa nga  krerët e LDK-së  duke gjetur justifikime të pabaza, së qëllimi i tyre është krejt diku tjetër.Ju kanë zënë  bishtin më derë, dhe i ngrehin për kerpeshi bash kah të dëshirojnë, së i kan futur jo pa dëshirën e tyre

 në vallën e pasurimeve  të paligjshme.Deri tash kan qenë të pa prekshem nga ligji.Dhe, e kan zgjedhur kohën

që të luajnë vallën e djallit tash kur Kosova dhe njerëzit e saj, po përballën më jetë a vdekje nga pandemia e shekullit. Ne emer të shtetit dhe te popullit , duke u proklamuar si shpëtimtarë të Kosovës, e kan pru gjendjën që më  ik kush ka ti shohin sytë prej këtij vendi .Zor shumë ish ma pa e ndëgjuar së qka po u qmistojshin dhe qka po dijshin kjo klase politike për së mbrapshti?! Pushtetin do ta humbin, së rrota e historisë nuk kthehet mbrapa.  Të gjithë edhe fëmijët në djep siq thotë  një fjalë e popullit, po e dinë së  si e udhëhoqën shtetin deri me sot.Le të bëhën të gjithë bashkë në zgjedhjet e radhës , nese ndodhë të rrëzohet qeveria , së nuk do të fitojnë . Mjaftë populli  kan duruar dhe jetuar  keq, nga kjo kastë politike grabitqare  … Dhe, duket së nuk do të heqin dorë të mbajnë tubim më të  vetmin pikë të rendit të ditës-mocion për rezimin e Qeverisë?A ka porosi më të keqe së kjo për popullin, që  mos

të gjendet qellimisht  një gjuhë e përbashkët e partnerve te koalicionit, këtu më shumë bëhët fjalë për LDK që kjo situatë të kalohet.  Nese mbahet një tubim i Kuvendit, sigurisht së në historinë e shqiptarëve, do të mbahet në mend , si një tubim dreqërish dhe i theqafjës  të shtetit të Kosovës…!

Shkrimet në këtë rubrikë nuk shprehin qëndrimet e gazetës "Kosova Sot Online"