Idiotët e politikës bëjnë biznes edhe me testet e Covidit-19

Idiotët e politikës bëjnë biznes edhe me testet e Covidit-19
Idiotët e politikës bëjnë biznes edhe me testet e Covidit-19

Faik Krasniqi

  • 14 gusht 2020 - 07:50

Shkruan: Faik Krasniqi

“Qytetarët e thjeshtë as s’kanë para dhe as të njohshëm, duhet të paguajnë për testim, nga 50 euro në laboratorë private. Më shumë se idiotësi. Në një shtet normal kjo gjë nuk do të ndodhte. Jo vetëm që nuk do të ndodhte, por ata pushtetarë do të përfundonin në burg!”.

-Është idiotizëm i madh licencimi i laboratorëve private, për testimin e njerëzve të dyshuar me Coronavirus. Shteti është ai që duhet të siguroj falas testim për çdo qytetar, sepse dihet që mbi 90% të popullatës mezi mbijetojnë. Plus pandemia e ka vështirësuar gjendjen ekonomike të çdo qytetari të Kosovës, kurse pushtetarëve u bie ndërmend të përfitojnë edhe në këtë kohë pandemie. Kurse elita politike dhe e biznesit edhe kane para edhe pa asnjë simptomë bëjnë teste me teste të shtetit. Qytetarët e thjeshtë as s’kanë para dhe as të njohshëm, duhet të paguajnë për testim, nga 50 euro në laboratorë private. Më shumë se idiotësi. Në një shtet normal kjo gjë nuk do të ndodhte. Jo vetëm që nuk do të ndodhte, por ata pushtetarë do të përfundonin në burg!”.

Shkrimet në këtë rubrikë nuk shprehin qëndrimet e gazetës "Kosova Sot Online".