Prokuroria e Kosovës duhet të ketë koncentrim në Prishtinë, këtu lulëzon krimi!

Prokuroria e Kosovës duhet të ketë koncentrim në Prishtinë, këtu lulëzon krimi!
Prokuroria e Kosovës duhet të ketë koncentrim në Prishtinë, këtu lulëzon krimi!

Safet Kamberaj

  • 14 October 2020 - 10:41

Prokuroria dhe drejtësia e Kosovës e kapur nga dora e  disa partive politike te Kosovës. Faktori ,drejtësia në Kosovë kanë kuptim te neveritëshem dhe mos besim ne përmasa të mëdhaja si ne vend po ashtu edhe jashtë vendit.

Situata e drejtësisë ne Kosovë tregon vet fakti veprimi i Amerikanëve heqje dorë ne Prokurorinë e Kosovës. Prokuroria e Kosovës është prokurori selektive dhe e ndikuar rëndë nga dora e zgjatur e matrapazëve te partive  politike të Kosovës. Logjika lënë të kuptohet?

Konsideroj se veprimet prokurorialë në Istogë ishin më tepër spektakel se sa drejtësi, veprimet ndaj z. Rugova  që i është bërë nuk i bënë nderë faktorit gjygjësor te Kosovës, veq sa komprimitohen. Korrupsioni dhe hajnia duhet të luftohet nga koka në kryeqytet, aty janë parat , aty lulëzon korrupsioni dhe krimi i t'mershem, krimi i nentokës.

Miliona euro, donacione e shumë projekte dhe donacione tjera keqperdoren  pa fije turpi dhe me një guxim teper te madhë dhe i përkrahur nga dora e individve  tê politikës që kanë ndikim dhe influencë tek z. Ahmeti. Krimi dhe fatkeqësia e këtij populli fillon ne kryeqytet, këtu fillon krimi, këtu fillon dhe lulëzon krimi si ne bashqe te babes, këtu qendrojn bosat e krimit nga krimi ndertimor e deri te shendetësia. 

Z.Ahmeti këtë guxim që e ka?ne këtë mandat te tij , krejt kjo është shkollë e tij e Sorosit, nuk ka diqka që z. Ahmet nuk e ka blerë , pozita e z. Ahmetit mbetet e vjedhur dhe e mban këtë pozitë krejtësishtë që i ka blerë me para njerzit që i duhën nga asambleistet komunal e deri te njerzit e politikes dhe kompanive qe ai bashkpunon me krimin,dorë e zgjatur dhe perkrahur nga Dardan Sejdiu dhe Muhedin Nushi dhe familjarë te tij. Prokoruria e Kosovës duhet të ketë koncentrim ne Prishtinë, këtu lulzon krimi!

Gjendje teper teper e rëndë ne ç'do pore e jetës në Prishtinë, krejt kjo heshtje është bërë me parat e taksa paguesve, janë blerë strukturat dhe bashkpunëtoret e Shpend Ahmetit! Nderhyrje e menihershme e shtetit ,qytetaret e Prishtines ç'do dit maltritohen dhe terorozohen,kanë vuajtje dhe mjerim, z. Ahmeti i ka ndarë qytetaret e Prishtines ne dy shtresa qytetaret e Shpendit dhe qytetaret  fshatar te pa rendesishem!

Shkrimet në këtë rubrikë nuk shprehin qëndrimet e gazetës "Kosova Sot Online".