Hoti i LDK-së dhe Hoxhaj i PDK-së, dy mashtruesit e mëdhenj që kanë harruar se ishin në pushtet per 20 vite!

Hoti i LDK-së dhe Hoxhaj i PDK-së, dy mashtruesit e mëdhenj që kanë harruar se ishin në pushtet per 20 vite!
Hoti i LDK-së dhe Hoxhaj i PDK-së, dy mashtruesit e mëdhenj që kanë harruar se ishin në pushtet per 20 vite!

Faik Krasniqi

  • 24 janar 2021 - 12:29

Shkruan: Faik Krasniqi

Po harrojnë që PDK dhe LDK kanë qenë gjithmonë në pushtet, dhe janë fajtorët për gjendjen e mjerueshme në Kosovë. Por populli nuk gënjehet më. Me 14 shkurt do e marrin përgjigjen nga sovrani!

Në çdo palë zgjedhje kemi premtime për investime prej miliardash në ekonomi, për spitale moderne dhe shëndetësi cilësore. Për arsim me standarde evropiane. Për rritjen pagash dhe pensionesh. Pas zgjedhjeve harrojnë çdo gjë. Nuk bëjnë asgjë. Vazhdojnë avazin e vjetër të hajnisë dhe zhvatjes. Enver Hoxhaj dhe Avdulla Hoti flasin sikur kurrë s‘kanë qenë në pushtet.

Shkrimet në këtë rubrikë nuk shprehin qëndrimet e gazetës "Kosova Sot Online".