Pse po "përkëdhelet" aq shumë Serbia?

Pse po
Pse po

Fadil Maloku

  • 02 February 2023 - 15:04

Shkruan:Sociologu- Fadil Maloku

Parlamenti serb, po debaton në këto çaste... për Projektin franko gjerman, ku po zhvillohet një debat i ashpër dhe herë herë edhe me tone e kërcënime të ashpra, midis radikalëve dhe "patriotëve"serb. Presidenti serb po"betohet", (se si Serbia kurrë, s'do të LEJOJ ANËTARËSIMIN E KOSOVĒS NĒ OKB...?!) po edhe po e merr përsipër që plani franko gjerman, kurrë të mos implementohet...!? 3. Ku është tani ky "skifteri" z.Eskobar, që po na qet "hi syve" neve në Kosovë...për dobinë dhe madhështinë e këtij plani!? Sipas të cilit Serbia (e "përkëdhelur") po fiton gjithçka (hapjen e drerëve për procese e zhvillime integruese në BE-ne e NATO!) ndërkaq, Kosova (e "çortuar") vetëm për vetëm!

Shkrimet në këtë rubrikë nuk shprehin qëndrimet e gazetës "Kosova Sot Online".