Ja çfarë mendimi ka pasur Nikola Tesla për jashtëtokësorët - Planeti X - Kosova Sot
Ja çfarë mendimi ka pasur Nikola Tesla për jashtëtokësorët

Ja çfarë mendimi ka pasur Nikola Tesla për jashtëtokësorët

Ndonëse një numër i madh i njerëzve nuk ka dëgjuar për të, Nikola Tesla është njëri nga shkencëtarët dhe shpikësit më të mëdhenj që ka njohur historia e njerëzimit. Ndonëse ai mungon në librat e historisë, ai është njeriu që ka vënë themelet e teknologjisë dhe të stilit të jetesës që e kemi sot. Mirëpo, përveç zbulimeve që ka bërë, Tesla ka qenë në mesin e njerëzve të parë që ka folur për jashtëtokësorët dhe mundësinë e komunikimit me ta. "Mendoj që asgjë nuk është më e rëndësishme sesa komunikimi ndërplanetar, transmeton gazeta Kosova Sot.

Kjo gjë do të ndodhë një ditë, e them me siguri të plotë, pasi jam thellësisht i bindur që ka krijesa të tjera në univers që punojnë, vuajnë dhe kanë probleme të natyrave të ndryshme, sikurse edhe ne. Komunikimi mes këtyre krijesave dhe njerëzve do të ketë një ndikim magjik në njerëzimin, duke ndihmuar në krijimin e një vëllazërie universale, që do të zgjasë sa edhe vetë njerëzimi", ka thënë Tesla.

(Kosova Sot) 

12 orë e 5 minuta më parë
15/12/18