A ekziston me të vërtetë “Planeti X”? - Planeti X - Kosova Sot
A ekziston me të vërtetë “Planeti X”?

A ekziston me të vërtetë “Planeti X”?

Nibiru nuk është yll, por mund të jetë një planet, apo sistem solar, me një diell dhe shumë planetë e satelitë. Kataklizmi i Nibiru-s nënkupton ndeshjen e Tokës me një objekt të madh planetar, për të cilin disa mendojnë se do të ndodhë në pjesën e parë të shekullit tonë, XXI.

NASA thotë se nuk ekziston asnjë Nibiru (planet x), me gjithë kërkimet e mëdha që janë bërë. Por, në anën tjetër, ka shumë dëshmi në formë të video-incizimeve, ku thuhet se Nibiru është realitet. Ithtarët e kësaj ideje thonë se ky Planeti X do të ndeshet, apo do të kalojë shumë afër Tokës, duke shkaktuar një kataklizëm të vërtetë. Deri tani shkencëtarët kanë thënë se pohimet e tilla nuk bazohen në shkencë, por... 

(Kosova Sot)

13 orë e 2 minuta më parë
12/12/18