- Planeti X - Kosova Sot
Gruaja që kishte parashikuar vdekjen e saj

Gruaja që kishte parashikuar vdekjen e saj

Pak kohë para se të shkonte në udhëtimin e saj për në Tajlandë, Serena Booker kishte vizituar shumë miq e dashamirë të saj, me të cilët ajo ishte ndarë mallëngjyeshëm, duke dhënë përshtypjen sikur të ishte hera e fundit që ajo po shihej me ta. Për më tepër, para se të merrte rrugën, nga e cila nuk ishte kthyer më kurrë, Serena kishte shkruar edhe një testament, i cili fillonte me fjalët: “Nëse më ndodh ndonjë e papritur në Tajlandë ...” dhe më pas specifikonte se kujt do t’ia linte pasurinë e saj. Pak kohë para se të nisej, ajo kishte shpeshtuar edhe vizitat dhe lutjet në kishë, duke bërë të mendohej që ajo më të vërtetë e kishte parashikuar vdekjen e tmerrshme në Tajlandë.

 

(Kosova Sot)

13 orë e 40 minuta më parë
21/02/19