Rrëfime të shkurtra, por të frikshme

  • 14 mars 2019 - 15:07
Rrëfime të shkurtra, por të frikshme

A besoni se mjaftojnë një a dy fjali që ta kemi një rrëfim të frikshëm? Jo? Binduni në vazhdim:

1.  "Një fytyrë e zgërdheshur shikonte nga errësira e dritares së banesës sime. Përndryshe, unë banoj në katin e 14-të".

2. "Më zgjoi një e trokitur në xham. Në fillim mendova mos ishin duke u përplasur degët e pemëve në dritare, por më pas pashë se dikush trokiste nga brenda pasqyrës”, transmeton gazeta Kosova Sot Online.

3. "Sapo fillon t’ju marrë gjumi, dëgjoni dikë që jua thërret emrin. Jetoni vetëm”.

4. "Gjithmonë kam menduar se macja ime kishte probleme me shikim. M’i ngulte sytë dhe më shikonte me orë të tëra. Kur, një ditë hetova se ajo shikonte prapa meje”.

5. "Motra ime thotë se e ka vrarë nëna. Nëna thotë se unë nuk kam motër”. 

(Kosova Sot)