Kjo gjyshe po çudit të gjithë në internet, tregon se bën seks tri herë në javë

  • 10 maj 2019 - 21:01
Kjo gjyshe po çudit të gjithë në internet, tregon se bën seks tri herë në javë

Hattie Retroage është emri i gruas 82-vjeçare që po habit gjithë botën. E themi këtë, pasi 82-vjeçarja ka treguar se kryen marrëdhënie seksuale me djem të rinj tre herë në javë.

Ajo ka thënë se nuk i ka ndodhur asnjëherë që një mashkull i ri ta refuzojë atë.

Gjatë një interviste gruaja në moshë ka thënë:

“Çdo djalë i ri që takoj, më dëshiron. Unë i them që një herë duhet të dalim për një pije dhe nëse kemi kimi mes nesh, do të shkojmë në apartamentin tim. Nëse nuk kemi, secili do të shkojë në punë të vet.”

82-vjeçarja është ndarë nga bashkëshorti i saj në vitin 1984 dhe që nga ajo kohë po e shijon shumë jetën si beqare.

Ndërkohë që edhe fotot që ajo poston në rrjetet sociale janë mjaft provokuese. Si përfundim mund të thuhet se kjo grua në moshë po thyen tabu me mënyrën se si jeton.

Image
Image
Image
Image
Image
Image