Tri ufo bien në territorin e Kinës

  • 12 maj 2019 - 08:47
Tri ufo bien në territorin e Kinës

Tre jashtëtokësorë kanë rënë në kohë të njëjtë në vende të ndryshme brenda territorit të Kinës. Dy prej UFO-ve kanë rënë në territorin e Baikuanit, në afërsi të njëri-tjetrit, ndërsa tjetri në provincën e Jianit, që është qindra kilometra larg.

Fshatarët në të kanë raportuar që fillimisht kanë dëgjuar zëra të çuditshëm, ndërsa më vonë kanë parë një top të zjarrtë që kishte rënë në tokën e një familjeje, e cila merret me bujqësi.

Pas këtij ‘incidenti’, janë lajmëruar autoritetet lokale, të cilat kanë dalë menjëherë për të vërtetuar pretendimet e fshatarëve dhe kanë ngelur të mahnitur nga objektet që kanë parë në tokë. Zyrtarët policorë kanë thënë që kurrë më herët nuk kishin parë objekte të ngjashme!

(Kosova Sot Online)