Femra me më shumë se 100 personalitete

  • 19 maj 2019 - 17:34
Femra me më shumë se 100 personalitete

Piktorja Kim Noble është një femër shtatshkurtër që jeton në një shtëpi të vogël në jug të Londrës së bashku me vajzën e saj 14- vjeçare. Kim, 50-vjeçare, vuan nga një çrregullim i pazakontë që ka bërë që ajo të ketë më shumë se një personalitete, në fakt shumë më shumë personalitete pasi që numri i përgjithshëm i personaliteteve të saj kalon numrin njëqind.

Personalitetet e saj janë të ndryshme dhe dallojnë me emra, për nga mosha dhe temperamenti. Ky në fakt është problemi kryesor i gazetarëve, të cilët ndonëse shkojnë për ta intervistuar Kim Noble, ashtu siç është shkruar në certifikatën e saj të lindjes, ata nuk e dinë se më kë bisedojnë. 

(Kosova Sot Online)