Lë makinën ndezur që të ngrohej, nuk iu beson syve nga ajo që sheh në kamerat e sigurisë

  • 23 maj 2019 - 21:03
Lë makinën ndezur që të ngrohej, nuk iu beson syve nga ajo që sheh në kamerat e sigurisë

E gjithë skena është regjistruar nga kamerat e sigurisë.

Mark del jashtë për të pastruar borën nga pjesa e përparme e makinës dhe e lë ndezur, pasi do të çonte fëmijët në çerdhe.

Kaq u ka mjaftuar hajdutëve, të cilët kanë përfituar nga momenti.

Pak minuta pasi Mark ishte futur brenda afrohet një makinë.

Nga mjeti zbret një person, i cili futet me shpejtësi në makinën e hapur dhe largohet.