Një objekt gjigant futet në sistemin diellor

  • 06 korrik 2019 - 10:01
Një objekt gjigant futet në sistemin diellor

Ditët e fundit, mediet janë pushtuar deklarata të ndryshme të ekspertëve, të cilët pretendojnë që në sistemin tonë diellor është futur një ‘mysafir i paftuar’, i cili mund të jetë tepër i rrezikshëm për sistemin tonë.

Bëhet fjalë për një anije kozmike, të paparë dhe të paqenë me herët, e cila është futur në sistemin diellor dhe, sipas raportimeve, ajo çdo ditë e më tepër është duke i përforcuar, në kuptimin e materialit të saj.  

Këto raporte kanë dalë nga disa agjenci hapësinore, të cilat kanë ngjallur një numër të madh reagimesh.

Përfshirë edhe kishën katolike, e cila, ndonëse jo zyrtarisht, e ka parë futjen e këtij objekti në sistemin diellor, si një shenjë nga Zoti.

(Koosva Sot Online)