A janë të rremë emisioni "Long Island Medium" dhe udhëheqësja Theresa Caputo?

  • 07 korrik 2019 - 09:01
A janë të rremë emisioni

Theresa Caputo po shijonte turnetë dhe popullaritetin në rritje në premierën e sezonit të pestë të shfaqjes së saj "Long Island Medium". Gjërat po duken për mrekulli për nënën me flokë të mëdha LI, së cilës seancat private i sollën mjaft përfitime.

Por, demaskuesi Ron Tebo me të madhe ka proklamuar se Caputo është joreale, e që përdor teknikat e "leximit të ftohtë" për t'i dërguar porosi audiencës duke e zbuluar atë se çfarë ata dëshirojnë të dëgjojnë dhe ajo më pas e bën një gjë të tillë. Tebo u është referuar disa incidenteve nga turneu i drejtpërdrejtë i Caputo-s , dhe videove të leximeve të saja të pasakta ose të paqarta. Taktikat e saja, si përshkrimet e ngjashme si për shembull "Dikush ka humbur një djalë/baba/motër", janë tentim nga një person jopsikik i cili nga audienca kërkon t'i marrë të gjitha detajet". 

(Kosova Sot Online)