Kapet në kamerë fantazma në një kafene në Britani

  • 07 korrik 2019 - 09:03
Kapet në kamerë fantazma në një kafene në Britani

Kjo foto rrëqethëse është marrë nga Sue Withers. Fotoja është kapur gjatë një hetimi të Mbretërisë së Bashkuara në Uells. Në foto, siç edhe mund të dallohet, shihet një shpirt i një femre duke marrë diçka. Duket të jetë një foto e gjatë.

Dora duket të ketë lëvizur, përderisa fytyra e saj duket të ketë ndryshuar drejtimin nga brenda. Ende nuk dihet për autenticitetin e kësaj fotoje, por mendohet se është marrë rastësisht dhe se ka shumë të ngjarë të jetë shumë e vërtetë. 

(Kosova Sot Online)