Në ‘google map’ shihen ndërtesat në planetin mars

  • 11 korrik 2019 - 09:18
Në ‘google map’ shihen ndërtesat në planetin mars

Vëmendje, në këtë fotografi mund të vërehen ndërtesa dhe hijet përshtaten me ndërtesat. Kjo është një provë e sigurt që këto struktura në Mars janë reale,” ka thënë Scott Waring, autori i ‘UFO Sightings Daily’. Ai më pas ka shtuar:

“Kam qenë duke shikuar në internet në hartën e planetit Mars, kur kam hasur në këtë gjë shumë të pazakontë. Ashtu siç mund të shihet në fotografi, ekziston një lloj ndërtimi, i cili është mjaftueshëm i ndriçuar sa për të na ofruar një pamje të qartë. 

Si dëshmi për ato që po them, mund të konsiderohet edhe videoja, e cila është realizuar në planetin Mars, ku fare qartë mund të shihen këto forma të ngritura në sipërfaqe”. 

(Kosova Sot Online)