Baza e alienëve në hënë, në foton zyrtare të nasa-s

  • 14 gusht 2019 - 08:33
Baza e alienëve në hënë, në foton zyrtare të nasa-s

Në vitin 2009, NASA kishte bërë disa shpërthime bërthamore në Hënë, për të cilat ishte thënë se ishin bërë vetëm për qëllime shkencore. Por, ka disa burime, të cilat tani thonë se kjo “aventurë” nuk ishte edhe aq shkencore, sa luftarake. Këto shpërthime ishin bërë në kuadër të misionit të quajtur LCROSS, i cili zyrtarisht kishte për qëllim zbulimin e pranisë së akullit të ujit në një krater të Hënës.

Por, sikur që shihet në foto, shpërthimet bërthamore në Hënë kanë shkatërruar një bazë të alienëve. Është shumë logjike që jashtëtokësorët të ndërtojnë baza në Hënë, meqë nga aty shumë më lehtë e kanë që ta analizojnë dhe, pse jo, edhe ta pushtojnë Tokën. Se me të vërtetë ka pasur shpërthime bërthamore në Hënë, tregon edhe fakti se ka vite të tëra që njerëzit nuk shkojnë më atje. E, kush do të rrezikonte që të rrezatohej? 

(Kosova Sot Online)