Dy engjëj marrin shpirtin e një fëmije

  • 24 gusht 2019 - 08:50
Dy engjëj marrin shpirtin e një fëmije

Kohëve të fundit në internet ka filluar të qarkullojë një video, e cila besohet që fillimisht është postuar nga një prift me emrin Igor Shvedov, dhe që tregon shenja të qarta për ekzistencën e shpirtit dhe të engjëjve. Në videon e incizuar në qytetin Semipalatinsk në Kazakistan shihet trupi i shtrirë i një fëmije, afër të cilët vijnë dy engjëj, të cilët duket se marrin shpirtin nga trupi i fëmijës.

Engjëjt më pas largohen, për ta lënë fëmijën e shtrirë, megjithatë, për shkak të faktit që video është amatore, nuk mund të shihen qartë detajet e krijesave, për të cilat pretendohet të jenë engjëj.  

(Kosova Sot Online)