Katër alienë të vdekur në “Capitol”

  • 09 shtator 2019 - 09:54
Katër alienë të vdekur në “Capitol”

Në fillim të dhjetorit të vitit 1999, Qendra për studime të UFO-ve kishte marrë një letër nga e bija e priftit Turner Hamilton Holt: “Dua që me ju të ndaj disa sekrete, të cilat kanë qëndruar në familjen tonë që nga Lufta e Dytë Botërore. Kjo ka të bëjë me diçka që babait tim i kishte treguar kushëriri i tij, Cordell Hull, sekretar shteti gjatë mandatit të presidentit Franklin Roosevelt.

Një ditë, derisa babai im ishte në Uashington, Cordell e çoi atë në një bodrum të ndërtesës së “Capitol”-it ku ia tregoi katër kavanoza të mëdhenj, të cilët përmbanin katër krijesa të panjohura. Babai im donte që unë dhe motra ime ta bënim publike këtë informatë.

Cordell i kishte thënë atij se zyrtarët amerikanë kishin frikë se, po të bëheshin publike këto pamje, njerëzit do t’i kapte paniku. Kjo kishte ndodhur me gjasë në vitin 1939. Motrat Hamilton Holt thonë se krijesat ishin gjetur në një “fluturake”, e cila gjendej e shkatërruar, në copëza.

(Kosova Sot Online)