Shkencëtari i NASA-s: Alienët ekzistojnë, mirëpo qeveria Amerikane i fsheh faktet

  • 21 shtator 2019 - 08:52
Shkencëtari i NASA-s: Alienët ekzistojnë, mirëpo qeveria Amerikane i fsheh faktet

Në njërën prej agjencive më të mëdha të lajmeve në botë, Edgar Mitchell, një shkencëtar, i cili punon në stacionin hapësinor NASA, e ka pranuar që alienët ekzistojnë me të vërtetë dhe se Qeveria amerikane përdor një lloj mbulese për t’i mbajtur qytetarët të painformuar në këtë drejtim.

Ai më pas ka thënë se është i habitur se si njerëzit ende nuk besojnë në ekzistencën e jashtëtokësorëve dhe si faktet më të mëdha i ka përmendur deklaratat e dy astronautëve, Buzz Aldrin dhe Gordon Cooper, ku i pari ka bërë të ditur që udhëtimi në hënë ia ka vërtetuar që njerëzit nuk janë vetëm në univers, ndërsa Cooper ka folur për krijesat trupshkurtra me ngjyrë të gjelbë.

(Kosova Sot Online)