Cili është misioni sekret i NASA-s?

  • 21 tetor 2019 - 10:17
Cili është misioni sekret i NASA-s?

Në momentin kur NASA do ta fillojë një mision top sekret, janë të shumtë ata që pyeten se cili do të jetë ky mision. Më së shumti thuhet se misioni i NASA-s do të jetë përcjellja e planetit sekret dhe mistik, Nibiru, apo Planetit X, për të cilin thuhet se së shpejti ekziston rreziku që të ndeshet me Tokën, duke shkaktuar një apokalips të vërtetë.

Një zyrtar i NASA-s para disa ditësh ka konfirmuar se një fluturake e NASA-s është parë në Afrikën Lindore, por nuk ka treguar misionin e kësaj fluturakeje. "Me të vërtetë nuk mund t'ju jap asnjë detaj", ka deklaruar Jim Alexander, një zyrtar i NASA-s i kyçur në një program kërkimor. Një mision paraprak i NASA-s ishte përshkruar si mision për bërjen e hartave 3D të terrenit. Qëllim i pasherr, apo jo. Kushedi cili ka qenë qëllimi i vërtetë.

(Kosova Sot Online)