A fshihet jeta aliene në mjegullnajën e këtij trupi qiellor

  • 25 dhjetor 2019 - 14:01
A fshihet jeta aliene në mjegullnajën e këtij trupi qiellor

F luturakja hapësinore Cassini, gjatë misionit të saj 'T-114' ka fluturuar afër satelitit të Saturnit, të quajtur Titan, duke analizuar sipërfaqen e mistershme të tij. Në njërën nga fotografitë shihen paralelet, dinat e errëta gjithandej, sidomos në regjionin që nga ne sot e quajmë Fensal (në veri) dhe Aclan, të cilat e formojnë shkronjën H. Më herët këtë vit, fluturakja Cassini vërejti një hije të madhe në formë të resë, në shtresat e poshtme dhe të mesme të stratosferës së Titanit, por më pas u pa edhe një sistem i reve, shumë më i madh sesa ai paraprak.

Së fundmi për herë të parë është shënuar fillimi i dimrit nga shkencëtarët në tokë. A thua mund të ketë jetë në këtë trup qiellor? Dhe, nëse po, atëherë a janë ato krijesa më të avancuara sesa ne? Ekskluzive: Rusia merr nga Arabia Saudite "Arkën e Xhebrailit" Çka mund të jetë kjo krijesë e madhe, gjigante, e cila shihet duke zbritur me hapa të mëdhenj nga një rrokaqiell, diku në Rusi? Në shikim të parë, ajo duket si një merimangë gjigante. Kjo krijesë e frikshme shihet në një video incizim i cili është bërë "viral" (është klikuar dhe shikuar së tepërmi) në rrjetet sociale. Deri më tani është shikuar me miliona herë. Ekspertët dhe ithtarët e ekzistimit të alienëve kanë filluar që ta analizojnë atë për së afërmi, për të konstatuar se a bëhet fjalë për ndonjë mashtrim, montazh të incizimeve, apo për incizim të vërtetë. "Daily Paranormal" ende është duke e testuar atë, por deri më tani, thotë se nuk ka gjetur elemente të cilat do ta vinin në dyshim autenticitetin e incizimit. Por, më pas, shtrohen vetvetiu pyetje të tjera. Nëse ky video incizim është i vërtetë, atëherë ku treti një krijesë e tillë, pse mediat nuk raportuan për të, a shkaktoi ajo viktima, etj. Çka është kjo krijesë gjigante në Rusi? E tmerrshme: Planeti X do të shkaktoj.

(Kosova Sot Online)